|
|
بر طبق تحقيقات تقريبا نيمي از مردم دنيا ترجيح ميدهند، براي رفع خستگي خود به جاي استفاده از قهوه ساز و آماده كردن قهوه از قهوههاي فوري استفاده كنند. بين سالهاي ۲۰۰۰ و ۲۰۱۴ مصرف و فروش اين قهوه سه برابر گشته است.
اما اصلا قهوهي فوري چيست؟چرا انقدر محبوب است و كدام نوع قهوه فوري براي نوشيدن مناسبتر است؟
آيا قهوهي فوري يك قهوهي واقعي است؟
پاسخ اين است! بله، قهوه فوري يك قهوه واقعي است، اما دانههاي قهوهاي كه درون آن مشاهده ميكنيد، بههيچعنوان دانههاي طبيعي قهوه نيستند.
قهوه محصولي از خانواده توتهاست كه اغلب اوقات ميوه آن به دليل ظاهر قرمز و گيلاس مانندش، گيلاس قهوه ناميده ميشود. در داخل هر گيلاس دو دانه وجود دارد(مگر نوع خاصي از گيلاسها كه دانه قهوه را از هم جدا نميكند). توليدكنندگان قهوه، گيلاسها را برداشت ميكنند و بعد آنها را در پروسهي فرآوري قهوه قرار ميدهند تا ميوه قهوه از آن جدا ميگردد. روشهاي متفاوت فرآوري باعث ايجاد تفاوت در طعم قهوهي حاصل ميگردد. پس از آن دانهها خشك شده، رست ميشوند و براي دم آوري آماده ميگردند.
در پايان اين مرحله است كه راه قهوهي فوري و قهوه هاي ديگر از هم جدا ميشود.
امروزه به دليل استقبال زياد از قهوه فوري، تعداد كارخانه هايي كه دست به توليد قهوه فوري زده اند، رو به افزايش است. اما همه آنها قهوه باكيفيتي را توليد نمي كنند. بهترين آنها عبارتند از: استارباكس (Starbucks), برند قهوه جيكوب (Jacob’s Coffee), برند قهوه فولگرز (Folgers)
source: چگونه قهوه فوری درست کنیم؟
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
لوازم آشپزخانه ,
دانه قهوه ,
,
:: برچسبها:
انواع قهوه ,
بهترين مارك قهوه فوري ,
خريد قهوه فوري ,
قهوه دات كام ,
قهوه فوري نستله ,
قهوه فوري نسكافه ,
:: بازدید از این مطلب : 845
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
امروزه با گسترش قهوه فوري، اين سوال به كررات پرسيده مي شود كه قهوه اي فوري بهتر هستند يا قهوه هاي دمي؟ در مقاله قهوه ي فوري چيست؟ در مورد پيدايش و نحوه توليد قهوه هاي فوري صحبت كرديم و در اين مقاله به مقايسه قهوه فوري و قهوه دمي مي پردازيم.
قهوه فوري
قهوه فوري، دانه هاي قهوه اي هستند كه طي مراحلي آب آنها را گرفته و به كريستال هاي قهوه تبديل مي كنند. براي آماده كردن قهوه فوري، فقط كافي است محتواي بسته هاي قهوه فوري را در فنجان ريخته و به آن آب جوش اضافه كنيد.
قهوه دمي
قهوه دمي قهوه اي است كه ابتدا بايد دانه هاي قهوه را متناسب با نوع دستگاه قهوه ساز، آسياب كرده و در طي مراحلي، قهوه را دم كرد.
اگر ميخواهيد حس دهاني بيشتري از قهوه بگيريد؟ بهتر است كه از يك فرنچ پرس يا يك ائروپرس استفاده كنيد. اگر ميخواهيد تلخي قهوه را كم باشد و شيريني مطبوعي به آن اضافه كنيد؟ زمان عصاره گيري از قهوه را كوتاهتر كنيد، دانههاي قهوه را درشتتر آسياب كنيد و يا از آبي با درجه حرارت پايينتر استفاده كنيد.
در نهايت: كدام يك برندهاند؟ قهوهي فوري يا قهوه فوري؟
بدون شك قهوهي فوري بسيار ارزانتر است، زيرا تمام كاري كه بايد انجام دهيد جوش آوردن آب است كه قطعا كار راحتي است. همچنين به خريد قهوه ساز هم نيازي نداريد.
با توجه به قيمت پايين آن، ارزشي برابر با پولي كه خرج آن ميشود را دارد؟ خب، اين ديگر كاملاً بستگي به سليقه شما دارد. راحتي، طعم، عطر و … فاكتور هايي هستند كه بايد به آنها توجه كنيد.
در اين بخش هايي كه در زير بيان مي كنيم، قهوه دمي برنده بدون رقيب است.
source: تفاوت قهوه فوری با نسکافه
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
دانه قهوه ,
,
:: برچسبها:
انواع قهوه ,
تفاوت قهوه دمی با قهوه فوری ,
خرید قهوه ,
خرید قهوه فوری ,
قهوه دات کام ,
قهوه فوری ,
:: بازدید از این مطلب : 811
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
آماده كردن قهوه در خانه يا در محل كار يكي از لذت بخش ترين كارهايي است كه مي توانيم انجام دهيم. با خريد قهوه ساز به راحتي مي توانيم قهوه مورد دلخواه مان را آماده كنيم. اما قبل از خريد دستگاه قهوه ساز و آماده كردن قهوه بايد مشخص كنيد، مي خواهيد چه نوع قهوه اي را تهيه كنيد. قهوه دمي يا اسپرسو، قهوه ترك يا قهوه فرانسه،… . با ما همراه باشيد كه قصد داريم شما را راهنمايي كنيم.
انواع نوشيدني قهوه
به دليل محبوبيت بالاي نوشيدني قهوه، روز به روز به طعم هاي مختلف قهوه اضافه مي شود. اما قهوه به طور كلي به ۳ دسته تقسيم مي شود.
- قهوه هاي دمي
- قهوه اسپرسو
- قهوه هاي فوري
قهوه هاي دمي، قهوه هايي هستند كه دانه هاي قهوه در مجاورت آب جوش قرار مي گيرند و به نسبت قهوه هاي ديگر ديرتر تهيه مي شوند. اما در عوض مدت زماني كه طول مي كشد تا قهوه دم بكشد، عطر خوش قهوه تمام فضا را پر مي كند. قهوه ساز هاي مختلفي هم براي استفاده ساخته شده است، مانند كمكس، فرنچ پرس، ۶۰، ايروپرس، … .
آسياب كردن قهوه
بعد از اينكه تصميم گرفتيد چه قهوه اي را مي خواهيد آماده كنيد و متناسب با آن دستگاه قهوه ساز را خريداري كرديد، نياز به يك آسياب قهوه داريم. هر قهوه و هر روش درست كردن قهوه نياز به پودر قهوه مخصوص به خود را دارد. براي مثال براي آماده كردن اسپرسو با اسپرسو ساز بايد دانه قهوه را با نرم ترين درجه آسياب كرد، اما براي آماده كردن همان اسپرسو با موكاپات بايد پودر قهوه از قهوه اسپرسوساز درشت تر باشد.
آسياب هاي قهوه كه به آنها گريندر قهوه هم مي گويند در دو نوع دستي و برقي در بازار موجود هستند. آسياب قهوه برقي درجه هاي مختلف آسياب را دارند اما در مقابل سروصداي زيادي هم توليد مي كنند.
دانه قهوه
با كيفيت ترين و پرفروش ترين نوع دانه قهوه در جهان، قهوه هاي عربيكا و روبستا هستند. با اين دو نوع قهوه مي توان تمام قهوه ها را آماده كرد، اما از آنجايي كه قهوه روبستا تلخ تر و پر كافئين تر از قهوه عربيكا مي باشد، معمولا دو قهوه را با هم تركيب مي كنند.
source: برای درست کردن قهوه به چی نیاز داریم؟
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
قهوه ساز های نسل سوم ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
آسیاب قهوه ,
اسپرسو ساز ,
اسپرسو ساز خانگی ,
موکاپات ,
لوازم جانبی قهوه ,
,
:: برچسبها:
انواع قهوه ,
خرید آسیاب قهوه ,
خرید دانه قهوه ,
دم کردن قهوه ,
طرز تهیه قهوه ,
قهوه دات کام ,
لوازم جانبی قهوه ,
:: بازدید از این مطلب : 896
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موكاپات يك دستگاه قهوه ساز است كه در مدت زمان كوتاهي مي توان قهوه اي قوي و خوشمزه را آماده كرد. قهوه ي حاصل از موكاپات، قهوه اي است شبيه به اسپرسو كه از عصاره گيري قهوه تحت فشار آب جوش بدست مي آيد.
تفاوت قهوه جوش با اسپرسوساز
خريد دستگاه اسپرسو ساز هزينه بر است و اكثر دستگاه هاي اسپرسوساز را نمي توان با خود به گردش يا مسافرت برد. به همين دليل استفاده از موكاپات به خصوص در چندين سال اخير بسيار رايج شد.
قهوه تهيه شده با موكاپات با اسپرسو هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ روند عصاره گيري با هم تفاوت هاي دارند. تفاوت ظاهري، بارزترين تفاوت اين دو قهوه مي باشد. اسپرسو داراي يك خامه تقريبا نارنجي رنگ خوشمزه اي است ولي قهوه موكاپات فاقد اين كرم يا خامه مي باشد.
از نظر ساختار هم، با اينكه اساس كار هر دو دستگاه به اين صورت مي باشد كه آب جوش با فشار به پودر قهوه وارد مي شود، اما در دستگاه اسپرسو ساز به دليل صنعتي بودن آن، عمليات تهيه قهوه بهتر انجام مي شود. همچنين دستگاه هاي اسپرسو ساز قابليت هاي بيشتري نسبت به موكاپات ها دارند. از جمله ايجاد خامه اسپرسو، … .
درست است كه موكاپات ها امكانات كمتري نسبت به اسپرسوساز ها دارند اما از نظر كيفيت و طعم قهوه، با اسپرسو برابري مي كنند. به همين دليل قهوه حاصل از موكاپات را اسپرسو مي نامند.
موكاپات ها نوع برقي هم دارند كه به طبع امكانات و كنترل بيشتري را در اختيار ما قرار مي دهند و كار كردن با آنها راحت تر مي باشد ولي نمي توان آنها را به گردش برد چون به برق نياز دارند. براي داشتن قهوه در گدش ميتوانيد از اسپرسو ساز همراه استفاده كنيد.
source: بهترین قهوه ساز خانگی
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
اسپرسو ساز ,
اسپرسو ساز خانگی ,
اسپرسو ساز نیمه صنعتی ,
موکاپات ,
,
:: برچسبها:
خرید موکاپات ,
خرید موکاپات برقی ,
قهوه دات کام ,
خرید اسپرسو ساز ,
خرید قهوه ,
طرز تهیه قهوه با موکاپات ,
طرز تهیه قهوه با اسپرسو ,
:: بازدید از این مطلب : 863
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
دانه هاي قهوه از تنوع زيادي برخوردار نيستند. معروف ترين و پرفروش ترين آنها قهوه هاي عربيكا و روبستا مي باشند. اما با اين حال اكثر آدم ها به جاي خريد دانه قهوه، قهوه آسياب شده را مي خرند.اين در حالي است كه قهوه خور هاي حرفه اي و يا باريستا دانه قهوه را خريداري كرده و خودشان آسياب مي كنند.
قبل از اينكه تصميم به خريد دانه قهوه بگيريد، بايد از خودتان چند سال بپرسيد. پاسخ به اين سوالات علاوه بر اينكه شما را از سردرگمي رها مي كنيد، باعث مي شود قهوه با كيفيت تري را خريداري كنيد. اين سوالات عبارتند از:
به چه نوشيدني قهوه علاقه داريد
درست است كه همه ي قهوه ها از دانه هاي عربيكا و روبستا تشكيل شده اند، ولي ميزان تركيب آنها با هم فرق مي كند. حتي ممكن است يك نوع از نوشيدني قهوه داراي تركيبات متفاوتي باشد. قهوه اسپرسو در بازار هم با تركيب ۵۰*۵۰ درصد موجود مي باشد و هم با تركيب ۳۰ درصد روبستا و ۷۰ درصد عربيكا. بنابراين اول مشخص كنيد تصميم داريد چه نوع نوشيدني قهوه را آماده كنيد.
نوع دستگاه قهوه ساز
اگر شما از دستگاه هاي قهوه ساز متفاوتي استفاده مي كنيد پس ۱۰۰ درصد بايد دانه قهوه را خريداري كنيد. زيرا ميزان آسياب قهوه در قهوه ساز ها متفاوت مي باشد. اگر يك اسپرسو ساز در خانه داريد به پودر قهوه نرم، و به پودر قهوه درشت براي فرنچ پرس در زمان گردش نياز داريد.
بعضي از اسپرسو ساز ها هم هستند كه كلا به پودر قهوه نياز نداشته و بايد از كپسول قهوه استفاده كرد.
ميزان كافئين قهوه
دانه قهوه روبستا كافئين بيشتري نسبت به دانه قهوه عربيكا دارد. درنتيجه اگر قهوه را براي كافئين موجود در آن مي نوشيد بايد يا قهوه روبستا را تهيه كنيد و يا قهوه اي كه درصد بيشتر آن روبستا باشد.
source: خريد دانه قهوه برند
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
آسیاب قهوه ,
لوازم باریستا ,
اسپرسو ساز ,
اسپرسو ساز خانگی ,
اسپرسو ساز نیمه صنعتی ,
موکاپات ,
دانه قهوه ,
,
:: برچسبها:
انواع قهوه ,
خرید دانه قهوه ,
خرید دانه قهوه برند ,
خرید قهوه ,
خرید قهوه روبستا ,
خرید قهوه عربیکا ,
قهوه دات کام ,
:: بازدید از این مطلب : 975
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
اسپرسو يكي از محبوب ترين قهوه ها و اسپرسو ساز جز پرفروش ترين قهوه ساز ها در دنيا مي باشد. اين ميزان محبوبت باعث شده است كه اسپرسو به قهوه ي بي رقيب در بين ديگر نوشيدني هاي قهوه تبديل شود.
اسپرسو ساز مباشي و اسپرسو ساز جميلاي هر دو از قهوه ساز پرطرفدار مي باشند با قابليت هاي متفاوت كه در اين مقاله به بررسي و مقايسه اين دو دستگاه پرداخته ايم.
اسپرسو ساز مباشي
اسپرسوساز مباشي يك اسپرسو ساز خانگي، نيمه صنعتي و كاملا استاندارد است كه محصول كشور ژاپن مي باشد. با اسپرسو ساز مباشي مي توان در خانه، محل كار و يا هر مكان دلخواه ديگري، يك شات قهوه اسپرسوي حرفه اي را آماده كرد.
پمپ قوي، نداشتن لرزش، طراحي زيبا، بخار قوي، صداي كم دستگاه از نقاط قوت اين اسپرسو ساز مي باشند. علاوه بر اين، قابليت هاي فراوان ديگر اسپرسو ساز مباشي باعث گرديده كه كار با اين دستگاه بسيار راحت باشد.
اسپرسو ساز جميلاي
اسپرسو ساز جميلاي يكي از بهترين برند هاي دستگاه هاي اسپرسوساز است كه در كشور ايتاليا ساخته مي شود. اين دستگاه يك قهوه ساز حرفهاي خانگي و نيمه اتوماتيك به حساب مي آيد و مانند اسپرسو ساز مباشي پمپ قوي، نداشتن لرزش، طراحي زيبا، بخار قوي، صداي كم از مزاياي اين دستگاه مي باشند.
اسپرسوساز جيميلاي امكانات متنوع و بسيار كاربردي را در اختيار كاربر قرار ميدهد و مي تواند گزينه اي مناسب براي استفاده در خانه، محل كار، كافيشاپ و رستوران ها باشد.
source: بهترین اسپرسو ساز خانگی
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
لوازم باریستا ,
اسپرسو ساز ,
اسپرسو ساز خانگی ,
اسپرسو ساز نیمه صنعتی ,
,
:: برچسبها:
اسپرسو ساز جمیلای ,
اسپرسو ساز مباشی ,
خرید اسپرسو ساز ,
قهوه دات کام ,
خرید قهوه ساز ,
بهترین مارک دستگاه اسپرسو ساز ,
قهوه ساز خوب و ارزان ,
:: بازدید از این مطلب : 901
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
اسپرسو پرطرفدارترين نوشيدني در بين نوشيدني هاي قهوه مي باشد. به دليل همين محبوبيت، نوشيدني هاي جديدي وارد دنياي قهوه مي شوند كه بر پايه اسپرسو هستند. سه قهوه محبوب كاپوچينو، لاته و … از اين دست مي باشند. يعني شما با خريد دستگاه اسپرسو ساز مي توانيد تمام اين قهوه را آماده كنيد.
با ما همراه باشيد تا تفاوت دو قهوه لته و كاپوچينو را بيان كرده و با طرز تهيه آنها در خانه آشنا شويد. در اينجا لازم است يك نكته را بيان كنم و آن اين است كه بهتر است قبل از آماده كردن هر نوع قهوه، دانه قهوه را به جاي اينكه آسياب شده بخريد، خودتان آن را آسياب كنيد.
طرز تهيه كاپوچينو
در اولين قدم دانه قهوه را با درجه نرم آسياب مي كنيم و سپس با دستگاه اسپرسو ساز، قهوه اسپرسو را آماده مي كنيم. بعد از درست كردن اسپرسو، شير كمي را به داخل پيچر ريخته و پيچر را زير نازل بخار اسپرسو ساز قرار مي دهيم. زيرا شيري كه براي كاپوچينو و لاته استفاده مي كنيم، شير معمولي نيست، بلكه شيري است كه يك حالتي از خامه يا كرم دارد.
براي رسيدن به اين حالت از شير، نازل بخار اسپرسوساز را تا حد ممكن به داخل پيچر شير ميبريم تا شير به حالتي مانند جوشيدن تبديل شود و شروع به بالا آمدن كند.
بعد از اينكه شير تقريبا به نصف يا نصف بيشتري از پيچر رسيد، پيچر را پايين آورده تا به سر نازل بخار نزديك شود. در اين زمان ميبينيد كه بر روي شير، كف توليد مي شود. پيچر را تا زماني زير نازل بخار مي گيريم كه كف شير به سر پيچر برسد. اگر زمان زيادي پيچر را زير نازل بگيريم، شير از آن سر ريز مي شود.
بعد از اينكه پيچر را به طور كامل از زير نازل بخار خارج كرديم، فنجان اسپرسو را به صورت كج در دست مي گيريم و شروع مي كنيم به اضافه كردن شير به داخل آن. وقتي شير، كامل به اسپرسو اضافه شد، فنجان را صاف در دست مي گيريم و كف شير را بر روي قهوه مي ريزيم.
طرز تهيه لاته
براي تهيه ي لاته هم، دانه قهوه را با درجه نرم آسياب كرده و شروع مي كنيم به درست كردن اسپرسو. تفاوت آماده كردن لاته با كاپوچينو از زماني شروع مي شود كه مي خواهيم پيچر را زير نازل بخار آب اسپرسوساز قرار دهيم.
source: طرز تهیه قهوه لاته خانگی
:: موضوعات مرتبط:
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
اسپرسو ساز ,
اسپرسو ساز خانگی ,
اسپرسو ساز صنعتی ,
,
:: برچسبها:
تفاوت کاپوچینو و لاته ,
طرز تهیه کاپوچینو ,
طرز تهیه لاته ,
خرید قهوه ,
قهوه دات کام ,
انواع قهوه ,
:: بازدید از این مطلب : 900
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
اگر بخواهیم طعم قهوه را به طور کلی توصیف کنیم، آن را نوشیدنی ای با طعم تلخ بیان می کنیم. بر اساس همین طعم تلخ قهوه شاید بسیاری از افراد فکر کنند تمام قهوه های دنیا از یک نوع هستند در حالی که این موضوع کاملا اشتباه است. دانه های قهوه در این حد متفاوت هستند که افرادی که در صنعت قهوه فعالیت دارند یا قهوه خور های حرفه ای، می توانند از روی طعم قهوه، نوع دانه قهوه ی مصرف شده را تشخیص دهند.
دانه های قهوه از نظر طعم، عطر، ظاهر و شرایط کشت با هم تفاوت های زیادی دارند و به ۴ دسته عربیکا، روبستا، لیبریکا و اکسلسا دسته بندی می شوند.
دانه قهوه عربیکا
عربیکا پر مصرف ترین نوع دان قهوه در دنیا می باشد و چون برای اولین بار در کشور های یمن یا اتیوپی کشت شده، قهوه عربیکا نامیده می شود. قهوه عربیکا یک نوع درخت بسیار حساس می باشد که اگر در شرایط آب و هوایی نامناسب کشت شود و یا در کنار گیاهی رشد کند که دچار آفت شده باشد، درخت قهوه به سرعت واکنش نشان داده و از بین می رود.
دانه قهوه روبستا
دومین نوع دان قهوه ی پرمصرف دنیا روبستا می باشد. درخت قهوه روبستا برعکس درخت قهوه عربیکا بسیار سازگار پذیر است و در برابر افت ها مقاوم می باشد. در ارتفاعات مختلف اما گرم کشت می شود، در کشورهایی مانند ویتنام، برزیل، اندونزی، هند، … .
میزان کافئین دانه قهوه
هرچقدر، هم نشینی قهوه با آب بیشتر باشد، میزان کافئینی که از قهوه خارج می شود، بیشتر است. پس برای داشتن قهوه با کافئین بیشتر بهتر است قهوه ساز های دمی را خریداری کنید.
البته شاید از نظر بعضی افراد اسپرسو بیشتر میزان کافئین را در بین قهوه ها داشته باشد. این موضوع درست است ولی باید به این نکته هم توجه کرد که معمولا در یک بار، ۱۲ اونس اسپرسو را مصرف نمی کنیم. یعنی در هر بار سرو کردن، در مقایسه با یک شات اسپرسو، در یک فنجان دم کشیده ی قهوه کافئین بیشتری را دریافت خواهید کرد.
source: خرید دانه قهوه
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
قهوه ساز های نسل سوم ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
لوازم باریستا ,
دانه قهوه ,
,
:: برچسبها:
قهوه دات کام ,
خرید دانه قهوه ,
خرید قهوه ارزان ,
قهوه عربیکا ,
قهوه روبستا ,
انواع قهوه ,
خرید دانه قهوه برند ,
:: بازدید از این مطلب : 825
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
عوامل زيادي در تهيه ي يك شات اسپرسوي با كيفيت تاثير گذار است. نوع دستگاه اسپرسو ساز، نوع قهوه، ميزان گرايندر قهوه، ميزان هم نشيني قهوه و آب جوش،… . اما يك وسيله كه تاثير بسزايي در طعم و عطر قهوه ايجاد مي كند، لولر يا تمپر قهوه است كه در ادامه به طور كامل در مورد آن توضيح مي دهيم.
لولر يا تمپر يك وسيله براي تهيه اسپرسو مي باشد كه با اينكه براي كار بهتر باريستا لازم و ضروري است اما كمتر به آن توجه مي شود. لولر يك وسيله ي بسيار ساده و كوچك مي باشد كه در خانواده تمپر قهوه قرار مي گيرد به همين دليل به آن تمپر گردون هم گفته مي شود.
چرا بايد از لولر استفاده كنيم؟
در تهيه كردن قهوه، ميزان مجاورت قهوه با آب در طعم و عطر نهايي قهوه خيلي موثر است. زماني كه پرتافيلتر را به دستگاه اسپرسو ساز متصل مي كنيم اگر قهوه آسياب شده، فشرده نشده باشد، آب جوش به راحتي راه خروج خود را از پرتافيلتر پيدا مي كند، در حالي كه كمترين هم نشيني را با پودر قهوه داشته است.
همين تماس كم آب جوش و قهوه باعث مي شود اسپرسوي نهايي بسيار رقيق شود، كه قطعا كسي هم خواهان اين اسپرسو نمي باشد. پس لولر براي فشرده كرده قهوه گرايندر لازم است.
علت ديگر استفاده از لولر قهوه هم اين است كه زماني كه قهوه خيس مي شود، افزايش حجم پيدا مي كند. بنابراين اگر در درون پرتافيلتر، فضاي كافي براي ورود آب جوش وجود نداشته باشد، به محض اينكه آب جوش با فشار وارد پرتا فيلتر شد، پودر قهوه افزايش حجم پيدا كرده و از پرتافيلتر خارج مي شود.
لولر ها از تنوع طرح و رنگ خوبي برخوردار هستند. لولر ها به صورت دو، سه و چهار پر و در سايز هاي ۵۱ و ۵۸ به بازار عرضه مي شوند. در زمان خريد لولر به سايز آن توجه كنيد و لولر مناسب با پرتافيلتر خود را خريداري كنيد.
source: تمپر قهوه
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
لوازم باریستا ,
اسپرسو ساز ,
اسپرسو ساز خانگی ,
اسپرسو ساز نیمه صنعتی ,
لوازم جانبی قهوه ,
,
:: برچسبها:
قهوه دات كام ,
خريد تمپر قهوه ساز ,
خريد لولر قهوه ,
انواع لولر قهوه ,
خريد لولر قهوه ساز ,
خريد تمپر قهوه ,
تامپر گردون ,
:: بازدید از این مطلب : 830
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
چه اهل قهوه هاي دمي باشيد، چه اهل قهوه جوش ها، چه طرفدار قهوه ترك باشيد، چه طرفدار اسپرسو يا طرفدار هر نوع قهوه ي ديگر، شما براي داشتن يك فنجان قهوه خوش طعم و خوش عطر نياز داريد كه يك دستگاه آسياب قهوه داشته باشيد. آسياب كردن دان قهوه به صورت تازه و قبل از دم كردن قهوه، تاثير فوق العاده اي بر روي مزه و عطر قهوه دارد.
آسياب قهوه برقي
از آسياب قهوه برقي براي كافي شاپ ها و براي مكان هايي كه افرادي كه در طول روز قهوه مي خورند، زياد هستند مانند هتل، استفاده مي شود. آسياب قهوه برقي از نظر نوع تيغه به دو دسته ي اسياب قهوه تيغه اي و آسياب قهوه دندانهاي تقسيم مي شود، كه آسياب قهوه دندانهاي، خود، به دو دسته ي دندانه اي صفحه اي و دندانه اي قيفي تقسيم بندي مي شود.
عملكرد همه ي آسياب هاي برقي قهوه يكي است، و تفاوت آن ها فقط در شكل تيغه مي باشد. نحوه ي كار اين دستگاه ها هم به اين صورت مي باشد كه ابتدا ميزان ريزي يا درشتي قهوه را تنظيم ميكنيد، سپس با روشن كردن دستگاه، دان هاي قهوه به سمت تيغه ها حركت كرده و آسياب مي شوند. درنهايت اهرم هاي هدايت كننده، قهوه ي آسياب شده را به مخرن مي ريزند.
میزان آسیاب کردن قهوه
عواملی هستند که در میزان اسیاب شدن قهوه تاثیر دارند. در اینجا به بررسی مهمترین عوامل می پردازیم.
نوع قهوه
دان قهوه باید متناسب با نوع قهوه آسیاب شود. برای تهیه اسپرسو باید قهوه ی اسیاب شده در نرم ترین حالت ممکن باشد، برای تهیه قهوه ترک، قهوه ی آسیاب شده باید نمیه درشت باشد و برای تهیه قهوه فرانسه باید قهوه به صورت درشت آسیاب شود.
نوع دستگاه قهوه ساز
علاوه بر نوع قهوه، قهوه سازی هم که مورد استفاده قرار می گیرد مهم است. مثلا اگر قهوه ساز، فرنچ پرس باشد، باید از قهوه اسیاب شده درشت استفاده کنید. اگر قهوه ساز شما کمکس یا سایفون هست، به آسیاب قهوه متوسط نیاز دارید، و برای اسپرسو ساز هم به قهوه ی آسیاب شده ی بسیار نرم.
source: آسیاب قهوه اسپرسو خانگی
:: موضوعات مرتبط:
قهوه ساز ,
لوازم آشپزخانه ,
تجهیزات کافی شاپ ,
آسیاب قهوه ,
لوازم باریستا ,
,
:: برچسبها:
قهوه دات کام ,
انواع آسیاب قهوه ,
خرید دانه قهوه ,
خرید آسیاب قهوه صنعتی ,
خرید اسیاب قهوه ,
آسیاب قهوه نیمه صنعتی ,
آسیاب قهوه ,
:: بازدید از این مطلب : 825
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
|
|
|